Waar is onze pup?

Tja, waar begin je met zoeken?Marktplaats? Het Asiel?  Plaatselijke dierenarts?Ook daarin voorziet Beagle Club Nederland van informatie. De fokkers die bij hun zijn aangesloten staan met naam en adres vermeld. Tevens geven ze veel informatie waar je op moet letten en tonen ze een voorbeeld van een koopcontract.Want hoe je het ook bekijkt, het blijft natuurlijk wel een kostbare aankoop. En daar wil je vooraf zoveel mogelijk over geregeld hebben, want anders zit je daar op het moment supreme mee te worstelen.We hebben alle fokkers aangeschreven met de vraag of zij nog binnenkort pups verwachten.Goede vraag! Een teefje of reutje? De voorkeur van de man des huizes (ikke 🙂 gaat uit naar een vrouwtje. Dat is mij met mjin vorige hond Mona goed bevallen.We gaan voor een vrouwtje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *