All posts by robert

Thuis:1week+1dag

Zaterdag – Nu reeds 1 week en 1 dag al weer thuis. Vorige week vrijdag een grote verrassing dat het ziekenhuisbezoek er na 4 weken op zou zitten.

Nog wel elke dag  op en neer naar het ziekenhuis om het verband te verschonen maar dat is nog te overzien. Elke dag komt Thuiszorg langs voor controle.

Eten gaat nog wel via de voedselsonde omdat de keel nog niet geheel hersteld is om te  eten. Nog even afzien, maar herstel is bezig!

Aftellen

Donderdag – Het aftellen van de dagen in het ziekenhuis kan beginnen. Vandaag overleg geweest met het ziekenhuis en de voorbereidingen worden getroffen om deze lopende patient thuis verder te laten revalideren.

Goed nieuws dus!!

Zelfstandiger

Woensdag – Weinig nieuws te vertellen. Herstel is wel zodanig goed dat de zusters besloten hebben dat Pa zelf zijn voeding kan regelen. Nog wel even via de neussonde met spuit elke 2 uur . Ook verzorgt hij al zelfstandig de opening waardoor hij nu ademt. Met zalfje insmeren en nevelen met sproeiertje. Echt een lopende patient dus. Herstel gaat langzaam maar gaat zeker de goede kant op.

4e week in

Maandag – Weinig nieuws. Nog steeds niet van de kamer af ivbm verhoogde kans op infectie. 1e kladblokje is er nu bijna doorheen en de 2e pen is leeggeschreven. Het geduld begint nu wel aardig op te raken. Wel komen de eerste vragen nu hoe het de eerste week is gegaan.

De dag na Johan Cruijf

Donderdag – De uitkomst vd test is goed!!! Op naar het volgende niveau van herstel.

Alle leesvoer is zo’n beetje wel 2x gelezen, maar de TV is gewillig. De nieuwe scheerapparaat doet goed zijn werk. Verder gaat alles wel goed naar omstandigheden. Gisteren niet naar Johan gekeken. Waarschijnlijk in slaap gevallen.

De muur wordt al aardig vol met alle kaartjes. Iedereen bedankt hiervoor!!